Бисер Михайлов отрече да е бил жена си. Той заяви,

...
</TD
>Бисер Михайлов отрече да е бил жена си. Той заяви,
Коментари Харесай

Прокурорът от Перник: Никога не съм удрял съпругата си, унизен съм да бъда в ареста

Бисер Михайлов отхвърли да е бил жена си. Той съобщи, че потиснат от обстоятелството, че се намира ареста. Тези самопризнания направи прокурорът от Перник пред Софийския градски съд, който взема решение дали да остави Михайлов в ареста, съобщи кореспондент на " Фокус " .

Адвокатът на Бисер Михайлов показа декларация, с която брачната половинка му Биляна Михайлова декларира, че не е била жертва на домашно принуждение, не е била в безсъзнание, не е била дезориентирана или обезобразена. Декларацията е персонално подписана от госпожа Михайлова. Защитата даде и изявление на Биляна Михайлова обещано по-рано през днешния ден, в което удостоверява, че в никакъв случай не е била жертва на принуждение.

Прокуратурата изиска най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража " и уточни, че не приема декларацията. Съдът одобри декларацията, без значение, че Биляна Михайлова е разпитана в качеството си на очевидец.

Публикациите в медиите не бяха признати от съда като писмени доказателства. 

От обвиняването обявиха, че поради тежестта на обвиняването Бисер Михайлов трабва за остане в ареста.

" Има протокол от мястото на престъплението, разпитани са очевидци, издадени са медицински документи, които постановяват авторство на действието " уточни прокуратурата.

Според обвиняването е допустимо обвиненият да окаже въздействие върху очевидци. Прокуратурата смята, че той не трябва да е близо да брачната половинка си. 

" 23 милиона е изплатила България на Европейския съд за правата на индивида ", съобщи юристът на обвинения. Защитата е безапелационна, че " българската прокуратура безотговорно може да повдига обвинявания, на който и когато изиска ".

Адвокат Таков съобщи, че клиентът му има 30-годишен стаж и безупречна професионална известност. Според отбраната повода Биляна Михайлова да бъде на земята е загуба на равновесие, не изпадане в безсъзнание.

" Синината под окото на госпожа Михайлова не е от побой. Тя приказва обвързвано ", сподели юрист Таков.

Защитата съобщи, че дъщерята, която е подала сигнал на тел. 112 е била в банята и не е видяла и чула нищо. Според отбраната разпитите на дъщерята са били преднамерени и субективни. 

Защитата съобщи, че самостоятелна медицинска експертиза демонстрира, че Биляна Михайлова няма междинна телесна щета и поиска мярката на обвинения да бъде " подписка ". 

Бисер Михайлов цитира латинската поговорка, че когато тълпата влезе в правосъдната зала, правото излиза: " Никога не съм бил рисков. От 22 години пребивавам със брачната половинка ди в прелестни и хармонични връзки ".

" Взаимната помощ и обич в семейството са безкрайни ", добави Михайлов.

Баща ми е с нож и главата на майка ми е сцепена. Това е споделила по телефона 15-годишната щерка на прокурора. Според Бисер Михайлов щерка му е видяла непозната обстановка и е обикновено за тази възраст е преувеличила. 

" Никога не съм удрял брачната половинка си по лицето и тялото. Никога. Обвинението в тази си часн е смехотворно. Когато дъщеря ми извика органите на реда ги поканих у дома. "

Според Михайлов това е фамилен скандал, който поради нерешителност на дъщеря му е станал публично притежание, което по думите му, не е трябвало да се случва. 

Михайлов помоли да няма мярка и добави, че обвиняването ще се разпадне.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР