Безстопанствените котки, обитаващи пространството до кооперация до бургаската улица Драма“,

...
</TD
>Безстопанствените котки, обитаващи пространството до кооперация до бургаската улица Драма“,
Коментари Харесай

Общинските съветници от Бургас ощастливиха десетки котки навръх Свети Валентин

Безстопанствените котки, обитаващи пространството до кооперация до бургаската улица " Драма “, скоро ще живеят по-комфортно, въпреки и на улицата. Местният парламент реши да се отделят средства за монтиране на къщички и хранилки за тях в пространство, което населяват, а живущите наоколо добре поддържат, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Собствениците на жилища в кооперация на ул. " Драма “ 11 от години поставят грижи за близо 100 кв.м градинка, която е общинска благосъстоятелност. Тя е постоянно окосена и почиствана.  В пространството живеят котки – всички кастрирани, за които те поставят грижи. Съвместно с ветеринарите от намиращата с в непосредствена непосредственост ветеринарна клиника животните се обезпаразитяват, хранят се и се поят.  

Хората желаят градинката да се облагороди, да се построи заграждение с стеснен достъп за котки, оборудвано с дървени къщички и хранилки. И дават обещание да не престават да поставят грижи за мъркащите бездомни животни, както и да поддържат в чист и подреден тип новата градинка. За лична сметка ще слагат камера за видеонаблюдение, с цел да се лимитират възможни хулигански прояви. Освен това ще се погрижат за кастрацията на вероятно новопоявили се котешки квартиранти.  

Необходимите средства възлизат на 3 500 лева

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР