Безпрецедентна наглост и заплахи - така читателка на Plovdiv24.bg озаглави

...
</TD
>Безпрецедентна наглост и заплахи - така читателка на Plovdiv24.bg озаглави
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Такива комплексари със спортни екипи и бръснати глави са срам и позор!

Безпрецедентна безочливост и закани - по този начин читателка на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си до медията ни. Даваме й думата в този момент:

" Вчера в 18.30 ч. пътувах с рейс 27 от тунела " Юг " в посока бул. " Александър Стамболийски ". Качих се от междинна врата и седнах! Автобусът беше жълт на цвят, с регистрационен номер РВ 8803 ХХ, аз съм с карта и не отидох при водача да се облагам!

Един " господин ", седящ на първата седалка, няколко пъти се обърна към мен, след това стана и пристигна да ме ревизира с какво пътувам, демонстрирах му картата си и го попитах в качеството на какъв ме ревизира. Той стартира да крещи неистово, извади и ми сподели някаква карта на слугжител на Министерство на вътрешните работи, а по-късно на " Автотранс Чолаков " за някакъв инспектор.

Пожелах да я фотографирам и да попитам в общината за какъв документ става въпрос, Министерство на вътрешните работи или някакъв различен! Тогава той се разкрещя, накара водача да не затваря вратите на рейса, на спирката до " Тримонциум " застрашително застана до мен и ме накара да напусна рейса, аз отхвърлих, тъй като съм постоянен пасажер, а той още повече се разкрещя!

Някой откъм гърба му направи забележка, вратите се затвориха и той отиде да се разправя с този господин! След неистови заплашителни викове и крясъци, на Сточна гара той го заплаши, че ще го смъкна на кълбета от рейса! Благодаря на този мъж за това, че ме отбрани от този самозабравил се субект с бръсната глава и с визия от борческите групировки от 90 години!

Аз слязох на спирката след Бетонния мост, тъй като не устоях на погледите на водача и батката инспектор, който продължи да приказва с водача, само че съумях да фотографирам и номера на рейса и самозабравилия се инспектор.

Искам да попитам притежателя на " Автотранс Чолаков " този чиновник като какъв рабити при него и в Министерство на вътрешните работи, може би съвместява двете длъжности, и по тази причина си разрешава да бъде нахален, застрашителен, да смъква и гони постоянни пасажери от рейса.

Смятам, че е извънредно време и частните превозвачи, и госпожа, и Прокуратурата да се сезират за такива закани в градския превоз на Пловдив. Такива " умствени инвалиди " и комплексари със спортни екипи и бръснати глави са позор, срам и опасност за всички пътуващи в градския превоз на Пловдив!!! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР