Без отговор остава въпросът Редовни читатели на Plovdiv24.bg се интересуват

...
</TD
>Без отговор остава въпросът Редовни читатели на Plovdiv24.bg се интересуват
Коментари Харесай

С чудесна нова визия е улица Христо Г. Данов, не казват става ли пешеходна

Без отговор остава въпросът

Редовни читатели на Plovdiv24.bg се интересуват от ориста на улицата, което ни подтикна да се свържем с кмета на регион " Централен ".

" На този стадий не мога да дам отговор, защото той не е в компетенцията на регион " Централен ". В случая сме се фокусирали върху ремонта на ул. “Христо Г.Данов ". Темата дали ще бъде налична за коли, дали ще е пешеходна част, дали ще е със разбъркан режим на потребление, ще е тематика на способените институции в лицето на ОКТ и Общински съвет. Те ще могат да прегледат и да преценяват кое е най-хубаво за пловдивчани ", сподели той пред кореспондент на Plovdiv24.bg.

Стаменов даде като сполучливи образци ул. " Отец Пасий " и квартал " Капана ". Той добави, че е значимо да се разбере каква е търсената визия за развиване на града и зоните му.

Попитахме го за какво равнището на тротоара и новопавираната улица е еднообразно.

" Паважът е една достоверна пловдивска настилка, която откроява пловдивския център от центровете на доста други градове. В един сектор се слагат антипаркинг колчета, които да обезпечен за неспирането върху тротоарите и да бъде обозначена лентата за прекосяване на МПС. "

Кметът на регион " Централен " показа, че в близко бъдеще ще приключи ремонтcj на Дондуковата градина и ул. " Христо Г. Данов " и предстоr разкриване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР