Беше някакво неразбирателство, случват се такива неща понякога. Така Вики

...
</TD
>Беше някакво неразбирателство, случват се такива неща понякога. Така Вики
Коментари Харесай

Обидата на Милчо Левиев към Пловдив била временна, за него това бил Градът на планетата

Беше някакво недоразумение, случват се такива неща от време на време. Така Вики Алмазиду - брачната половинка на починалия към този момент международно прочут джаз музикант Милчо Левиев разяснява в предаването " Цветовете на Пловдив " на Радио " Фокус " фактът, че той си отиде наскърбен и афектиран на родния си град – Пловдив, като се отхвърли от купата " Почетен жител ". Причината за това бе, че всички негови планове са били отхвърлени, когато Пловдив бе определен за Европейска столица на културата. Той даже не бе поканен да свири на формалната гала по откриването на Пловдив - ЕСК ". Не са се сетили даже за юбилея на Милчо Левиев - неговата 80-годишнина.

" Да, той беше обиде за миг, само че за него Пловдив беше " Градът на планетата ", на цялата планета. Казваше Фелибето, споделяше Пловдив и това беше Градът. Дори, когато пристигна да живее при мен в Солун, последните 10 години, тъй като взехме къща в остарелия град на Солун, той споделяше, ето като че ли отново пребивавам в Пловдив ", уточни Вики Алмазиду.

" Да, имаше една краткотрайна засегнатост, само че отново споделям, Милчо не я задържа толкоз доста, тъй като за него понятието Пловдив беше нещо, което не можеше да се наруши по никакъв метод ", добави обичаната жена на музиканта.

Тя позволява, че може би тогава е била позволена някаква дребна неточност, нещо се е случило. Но все пак, Вики мисли, че като цяло уважението към Милчо Левиев в родния Пловдив е доста огромно и изключително през последните години. Тя означи още, че общината и оказва помощ по всевъзможен метод да сътвори няколко продукта, които Милчо е оставил на половина. 

" Не го одобрявам като изкупуване на някаква неточност, всички вършим неточности, може би и той е правил неточности. Просто имам тяхната опора и помощ и това е очевидно. Милчо ни следи, и откакто неговите неща не престават да живеят, аз мисля, че всичко това е забравено към този момент ", добави Вики Алмазиду.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР