Бързо производство е образувано срещу водач, управлявал без книжка автомобил

...
</TD
>Бързо производство е образувано срещу водач, управлявал без книжка автомобил
Коментари Харесай

В Русе мъж шофира без книжка, колата му с табели на друго МПС

Бързо произвеждане е формирано против лидер, управлявал без брошура автомобил с прекъсната регистрация и с сложени регистрационни номера от друго транспортно средство. На 10 юли към 13:15 часа екип на Първо районно управление (на МВР) е открил движещ се по ул. Пристанищна в Русе лек автомобил " Мерцедес “, който след подаден светлинен и звуков сигнал е бил спрян от униформените.

При последвалата инспекция чиновниците на реда са изяснили, че колата ръководи 32-годишен мъж от Русе, който е с краткотрайно отнето удостоверение за ръководство на МПС от 30 юни т.г., също така автомобилът който кара е с прекъсната регистрация, а поставените на колата регистрационни табели са издадени за друго транспортно средство.

Установените от чиновниците на реда нарушавания са документирани, табелите на МПС-то са конфискувани. Материалите по случая са предадени на проверяващ служител на реда и против лидера е стартирано бързо произвеждане, по разказа на Първо районно управление (на МВР), за закононарушения по член 345, алинея 1 ; член 345, алинея 2, вр. алинея 1; член 343в, ал.3, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР