Бързо производство е образувано срещу неправоспособен водач, управлявал нерегистриран автомобил

...
</TD
>Бързо производство е образувано срещу неправоспособен водач, управлявал нерегистриран автомобил
Коментари Харесай

Сгащиха неправоспособен водач, управлявал нерегистриран автомобил в Русе

Бързо произвеждане е формирано против недееспособен лидер, управлявал нерегистриран автомобил с сложени табели, издадени за друго транспортно средство, оповестиха от ОДМВР-Русе. Това е открито от екип на пътна полицията, който на 23 октомври към 21:10 часа са спрели за инспекция лек автомобил " Волво “, ръководен от 49-годишен мъж.

В хода на полицейските дейности излиза наяве, че водачът е недееспособен лидер, а информация за транспортното средство е посочила, че не е записано по надлежния ред. На автомобила е имало сложени табели с разградска регистрация, само че е открито, че те са издадени за друго МПС с марка " Форд “ модел " Транзит ". 

За установените нарушавания на 49-годишния са формирани два акта по смисъла на член 140, ал.1, пр.1 и по смисъла на чл.150 от ЗДВП. Материалите по случая са предадени на проверяващ служител на реда, който е образувал бързо произвеждане за закононарушения по член 345, ал.2 вр. алинея 1 от Наказателен кодекс и член 345, ал.1, пр.1 от Наказателен кодекс.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР