Българка спечели конкурса Мисис Европа, който се проведе в Истанбул.

...
</TD
>Българка спечели конкурса Мисис Европа, който се проведе в Истанбул.
Коментари Харесай

Пловдивчанката, която стана Мисис Европа, пътувала за конкурса със седем куфара

Българка завоюва състезанието " Мисис Европа ", който се организира в Истанбул. Манита Вартан, която е и от Пловдив, е отпътувала към дестинацията със седем куфара.

" Багажът е толкоз доста, защото вечерните тоалети, с които отпътувах, са на един от най-хубавите български дизайнери. Работих с трима български дизайнери, аз държах всичко да бъде българско, да бъде наше, без непозната интервенция в представянето ни ", заяви " Мисис Европа ".

Един от кръговете на състезанието е бил с национални тоалети. " Носията е достоверна родопска, с същинско менче, кобилица и стомни. Целият антураж е достоверен. Само тези неща се побраха в четири куфара ", сподели тя.

Вартан разясни, че е четвърто потомство арменка в България и по тази причина носи такова име.

" Завършила съм българска лингвистика, работила съм 5 години като преподавател. Сега се занимавам с мода, щедрост и публични изяви. Също по този начин отглеждам щерка си, която се занимава с музика. Тя също е притежател на доста награди в чужбина ", заяви тя.

" Мисис Европа " показа, че следва да бъде издадена и първата ѝ готварска книга с арменски предписания. Тя има проекти за последващи с интернационални предписания, предава Нова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР