България е втора в ЕС по ръст на цените на

...
</TD
>България е втора в ЕС по ръст на цените на
Коментари Харесай

Брокер: Наемът на този апартамент в центъра на Пловдив е 600 евро, има желаещи за него

България е втора в Европейски Съюз по растеж на цените на жилищата. От 2010 година насам недвижимите парцели у нас са поскъпнали с 80%. 

От началото на годината има растеж в продажбите на недвижими парцели в София, Пловдив, Варна и Бургас.

" Не мисля, че цените на остарялото строителство изпреварва тези на новото. Новото строителство се търси от избран сегмент от клиенти - младежи, които искат да влагат в по-големи площи и в комплекси от затворен вид. Старото монолитно строителство се търси повече от по-възрастни клиенти поради действителните квадратури на парцелите ", показа пред Nova News специалистът от Пловдив Яна Хинкова, член на Националното съдружие " Брокери на парцели ".

" Плавно цените се повишават в Пловдив. Имаме малко предложение със съществено търсене. Цените на наемите също се повишават поради увеличеното търсене. Все отново Пловдив е град, който се развива със съществени темпове и има огромен приток на хора ".

" Наемът на жилището, в който се намираме сега, е 600 евро. Тристаен едносъставен е, среща се в " Централен " и е нова кооперация. Има искащи клиенти за подобен вид жилища. Имаме в него две спални, веранда, гримьорна и кухня с столова в едно ", добави Хинкова.

Гледайте след 07:35 минута на видеото.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР