Българите в момента са най-богати от последните 100 години. Това

...
</TD
>Българите в момента са най-богати от последните 100 години. Това
Коментари Харесай

Хампарцумян: Българите не са били толкова богати за последните 100 години

Българите сега са най-богати от последните 100 години. Това сподели пред Euronews Bulgaria банкерът Левон Хампарцумян.

В Има Такъв Народ има сценаристи на едно доста сполучливо комедийно шоу. Добра драматургия изнасят с Българска социалистическа партия и " Възраждане ". Безрезултатна е обаче.

Никога не съм бил почитател на окупацията. Този остарял монумент трябваше да се махне от центъра на София. Драматургията и там е от селско читалище. Махането на паметника е доста по-лесно от ремонтирането на цялата пътна мрежа на София.

Ние по тази причина сме дали своят вот за тези хора, които би трябвало да почнат да вършат нещата за които са определени.

Коледните надбавки за пенсионерите са пропагандна дъвка. Те ще получат ежемесечно нарастване, което е по-важно от единствено една надбавка. Въпрос на принцип е да желаеме по-високи пенсии, в случай че можем да си го позволим. Аз съм по-скоро за това да няма коледни надбавки, само че да има по-високи пенсии.

Много сложен въпрос е дали би трябвало да се върне ДДС-то на 20% за ресторантьорите. Колкото заведения за хранене отварят в Германия - толкоз и затварят.

Труден бизнес е, не е елементарно да оцелее и в положителни години. Но това не е мотив ние да го субсидираме. Правихме го по време на Коронавирус, тъй като не знаехме какво се случва. Време е тези отстъпки да не се дават с цел да има по-лесно администриране на налога.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР