Авторите на най-добрите снимки във фотоконкурса Открий природата и я

...
</TD
>Авторите на най-добрите снимки във фотоконкурса Открий природата и я
Коментари Харесай

Отличиха най-добрите снимки в университетския конкурс Открий природата и я пази

Авторите на най-хубавите фотоси във фотоконкурса " Открий природата и я пази “ на Факултета по естествени науки в Университет " Проф. доктор Асен Златаров “ – Бургас бяха отличени на тържествена гала.

Ректорът на най-големия бургаски ВУЗ проф. Магдалена Миткова поздрави персонално участниците, а премиите бяха обезпечени от Студентския съвет.

Организаторите предизвикаха състезанието за да насочат обръщение към всички, освен да виждат хубостта на прелестната българска природа, само че и да съхраняват нейната уникалност, целокупност и непорочност.

Първата премия беше присъдена на Надежда Димитрова от компетентност " Химия на козметичните и незадълбочено дейни субстанции “ за фотография на устието на река Ропотамо.

" Когато стъпих там за първи път и останах безусловно без думи! Открих всичко от което нуждая се - прелестна природа,спокойствие, мир и тишина! “, споделя победителката.

Втората премия отиде при Деница Петрова от компетентност " Екология и запазване на околната среда “, а третата при Хабибе Ахмед от компетентност " Химия “.

Вотът на публиката във Facebook е за Гергана Байчева от компетентност " Екология и запазване на околната среда “.

На церемонията участваха и преподаватели от Факултета по естествени науки, част от които също бяха изпратили фотографии за присъединяване. 

Доц. Жечка Михайлова (декан на факултета) връчи и плакет на първия защитил докторант по компетентност " Екология и запазване на околната среда ", след акредитиране на две докторски стратегии по " Неорганична химия " и " Екология и запазване на околната среда ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР