Автомобилният подлез Модър - Царевец започна да прилича на това,

...
</TD
>Автомобилният подлез Модър - Царевец започна да прилича на това,
Коментари Харесай

Най-новият път в Пловдив е на самия финал

Автомобилният подлез " Модър - Царевец " стартира да наподобява на това, което би трябвало да бъде, видя дронът на Plovdiv24.bg .

Пътят от " Коматевско шосе " до кръстовището с бул. " Хаджи Димитър " е с две платна, с общ габарит 14 метра. Разделителната линия, страничните локали към пресечките и тротоарите са направени. От северната страна на софийската жп линия е приключено обръщалото над тунела. То е обвързвано със страничните улици в западна и източна посока.

От двете страни на пътя са завършени са велоалеите, а при самия подлез са построени и асансьорите. Строителите от " Драгиев и ко " довършват последния пътен сектор преди кръстовището с " Хаджи Димитър ". В идващите дни и там следва да се постави асфалт. По цялото трасе към този момент са сложени съответните пътни знаци, както и стълбовете за новото енергоспестяващо осветяване. Предвидено засаждане на дръвчета.

На самото кръстовище с " Хаджи Димитър " строителните действия не престават с построяването на шахта за Южния обходен колектор. Работата тук трябваше да завърши в средата на февруари, само че несъмнено се е проточила. Съоръжението се прави от друга компания по план на държавното сдружение ВиК.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР