Автобус на градския транспорт уж е с висок екологичен клас,

...
</TD
>Автобус на градския транспорт уж е с висок екологичен клас,
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Докога да търпим тази свинщина?

Автобус на градския превоз сякаш е с висок екологичен клас, а бълва като кюмбе. Във фейсбук групата " Забелязано в Кючука " са качени фотоси и видеа, които демонстрират какво " знамение " черен пушек излиза от ауспуха на автобуса, видя  Plovdiv24.bg. 

От тях се вижда как 

" Автобус с надпис изработен с тиксо, че е " Евро 6 "! С тези таралясници са извоювани едни състезания и едни превозвачи вземат от години субсидии да транспортират с тях пасажерите на град Пловдив!!! Кметовете, шефът на общинската компания по превоза, еколозите... Докога си мислите, че би трябвало да поносим тази незаконна безочливост и скотщина?! "

Според договорите, които община Пловдив е подписала с изключение на, че рейсовете би трябвало да са с най-голям екологичен клас, то те би трябвало и да са механически изправни, нещо, което в тази ситуация не е спазен.

" Пловдив не заслужава такова отношение ", разясняват пловдивчани.

И още:

" Леките коли на надзорен обзор всяка година, замерване на изгорелите газове... а тези таласъми не! За " евро 6 " няма забрани и повишени еко такси, а щом е с лепенка от тиксо - " евро 6 ", може да пуши даже като Топлоелектрическа централа “.

" Веднага би трябвало да бъде спрян и крепко санкциониран! "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР