Атрактивен имот в пловдивския район Източен е обявен от НАП

...
</TD
>Атрактивен имот в пловдивския район Източен е обявен от НАП
Коментари Харесай

НАП пусна на търг атрактивен терен в Пловдив

Атрактивен парцел в пловдивския регион " Източен " е разгласен от Национална агенция за приходите за обществена обмен. Урбанизираната територия е с обща повърхност 4139 квадратни метра, само че на търг се продава 1/2 от него при начална продажна цена 296 000 лева, научи  Plovdiv24.bg .

Поземленият парцел се намира на бул. " Цариградско шосе " № 37, зад бензиностанция " Хаджията Груев ", по кадастрална карта и кадастрални регистри на Пловдив, утвърден със заповед на изпълнителния шеф на АГКК от 3 юни 2009 година Последното изменение на кадастралната карта и кадастралните регистри, засягащо поземления парцел е от 15.04.2020 година, с трайно предопределение на територията: урбанизирана, метод на трайно прилагане: за различен публичен обект, комплекс. Тук е трябвало да се построи ветеринарно-медицински институт. 

Имотът е частен и е добит с нотариален акт, вписан в Службата по вписванията в Пловдив на 28.12.2007 година Продажбата се прави от обществен реализатор от Териториалната дирекция на НАП-Пловдив поради отговорности към страната. Срещу притежателя на терена е било формирано изпълнително дело година по-рано.

Обявеният търг ще бъде с скрито наддаване и ще се организира на 27 юни.  Построените в парцела здания не са обект на обществената обмен. Огледи могат да се вършат от 13 до 19 юни, а предложенията за присъединяване в търга се подават в дирекция " Събиране " при Търговско дружество на Национална агенция за приходите - Пловдив до 20 юни. 

Началната тръжна цена е 296 000,00 лева, а депозитът за присъединяване в търга - 20% от нея или 59 200 лева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР