Алексей Петров, едно от знаковите лица на Прехода, бе екзекутиран

...
</TD
>Алексей Петров, едно от знаковите лица на Прехода, бе екзекутиран
Коментари Харесай

Алексей Петров - ръководител в Пловдивския университет на катедрата по Политически науки и национална сигурност към ФИСН

Алексей Петров, едно от знаковите лица на Прехода, бе екзекутиран през днешния ден в София.

Алексей Петров бе ръководител на катедрата " Политически науки и национална сигурност ", която е към факултета по стопански и обществени науки в Пловдивския университет. По разгласен конкурс от ПУ той е определен за доцент през 2010 година и е назначен на главен трудов контракт в същия университет.

Според специализираният сайт на катедрата той е учител по 3 дисциплини -  " Тероризъм и антитероризъм ",  " Активна корпоративна сигурност “ и  " Управленско решение и екип “.  Тези предмети се изучавато от студентите по " Национална сигурност “,   " Стопанско ръководство “,   " Публична администрация “ и " Мениджмънт на туристическия бизнес ".

Той е роден на 23 април 1962 година в Бабинци, Тетевенско. Завършва милиционерското приблизително учебно заведение в Пазарджик през 1981 година Работи 8 година в силите за сигурност и в силите за антитероризъм до началото на 1990-те години.

Алексей Петров е съучредител на застрахователните сдружения " Аполо и Болкан “ и " Спартак “.До 2000 година е член на борда им, както и на " Средец М “, а по-късно и на " Левски Спартак “. До 1998 година взе участие във компания " Будоинвест “ ООД дружно с Бойко Борисов и Румен Николов-Пашата.Член на Надзорния съвет на НОИ, специалист към Съюза за стопанска самодейност на жителите. 

На 10 февруари 2010 година е арестуван и упрекнат за водач на незаконната група " Октопод “, занимавала се с рекет и изнудване. През октомври същата година е пуснат под домакински арест, а обвиняванията са понижени до рекет и изнудване против 2 лица от 1998 и 2000 година

Алексей Петров е ръководител на катедрата " Политически науки и национална сигурност ", която е към факултета по стопански и обществени науки в Пловдивския университет. Според специализираният сайт на катедрата той е учител по 3 дисциплини -  " Тероризъм и антитероризъм ",  " Активна корпоративна сигурност “ и  " Управленско решение и екип “.  Тези предмети се изучавато от студентите по " Национална сигурност “,   " Стопанско ръководство “,   " Публична администрация “ и " Мениджмънт на туристическия бизнес ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР