AI технологията навлиза постепенно, но трайно в живота ни. Първият

...
</TD
>AI технологията навлиза постепенно, но трайно в живота ни. Първият
Коментари Харесай

Единствена по рода си машина с изкуствен интелект може да бъде видяна в Mall Plovdiv до края на април

AI технологията навлиза последователно, само че трайно в живота ни. Първият мол в града под тепетата даде начало на напълно нов тип извършване на покупки през 2009-а. Съвсем естествено, през днешния ден е и първият, който предлага на посетителите си стайлинг консултация от AI.

По поръчка на комерсиалния център Студио за разработка на електронни устройства и интерактивни съоръжения " Роботев “ програмира и създаде единствена по рода си машина с изкуствен интелект, основана особено, с цел да ти помогне в верния избор на нови облекла, които допълват дрешника ти по твой усет.

Сещаш ли се за онази тениска? Същата, която ти носи летни мемоари и е обичаната част от дрешника ти, само че като че ли към този момент си направил всеки вероятен тоалет с нея?

В Mall Plovdiv можеш да получиш фешън съвет от огледалото с изкуствен интелект, което миксира 60 продукта от 12 фешън магазина в комерсиалния център, взимайки поради:

- облеклата, с които си облечен

- желания ти жанр на обличане

- пола, който отбележиш

Научна фантастика? Не! Тoва е Изкуствен Интелект и  до края на месеца можеш да се консултираш с този нов асистент.

Още в първия уикенд 1300 индивида получиха фешън оферти от AI. Освежи дрешника си със стайлинг от изкуствен интелект, като дойдеш в мола с обичаните си облекла.

Възползвай се от бъдещето, което гостува в Mall Plovdiv до 30 април.

***

Студио " Роботев “ започва активността си през 2008г. С екипа си от софтуерни и хардуерни инженери, " Роботев “ е осъществил над 80 интерактивни съоръжения, множеството за интернационалните компании. Голяма част от плановете са отличени с награди ФАРА, а някои от тях са отразени и в интернационалните медии. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация?, гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | | Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще!
Още вести от:13:36 / 25.04.202312:44 / 25.04.202312:24 / 25.04.202312:18 / 25.04.2023 Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР