Абсолютно никой не е помогнал, всеки си е затворил

...
</TD
> Абсолютно никой не е помогнал, всеки си е затворил
Коментари Харесай

Нападението над момче в Пловдив: Никой не е помогнал, всеки си е затворил очите

" Абсолютно никой не е оказал помощ, всеки си е затворил очите. Даже не са се обадили в полицията. Знаехме, че има нож, само че едно от момчетата го повали на земята и му хвана ръцете ". 

Това споделиха треньорът по кикбокс и тримата негови ученици, които задържаха причинител на обир предишния месец в Пловдив, предава Plovdiv24.bg .

" В момента, в който всички са обърнали глава на другата страна, те са се притекли на помощ. Това е доблестна постъпка, такива би трябвало да бъдат отличени и да са образец, по тази причина и ги наградих ", добави от своя страна вътрешният министър, който през днешния ден в Пловдив награди младите мъже.

В началото на февруари треньорът Димитър Желязков и негови ученици не се поколебаха да заловят мъж, който ограбил техен съотборник. Те последвали с автомобил рейс от градския превоз, в който се качил причинителят, и на спирка на ул. " Гладстон " го хванали.

На подадения сигнал на тел. 112 се отзовал най-близкият екип на Второ районно управление (на МВР), който отвел престъпно проявения мъж в полицейския арест, а против него е формирано бързо произвеждане.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР