90-годишният Йордан Андонов от Дневен център за стари хора Светлина

...
</TD
>90-годишният Йордан Андонов от Дневен център за стари хора Светлина
Коментари Харесай

Зам.-кметът Шалявска на символичен ритуал по зарязване на лозя в Дом за стари хора, 90-годишният Йордан Андонов бе избран за Цар на виното

90-годишният Йордан Андонов от Дневен център за остарели хора " Светлина " бе почетен с наградата " Цар на Виното " на празника св. Трифон в Дом за остарели хора " Св. Петка " кв. " Струмско ", оповестиха от общината.

Представители на Младежки парламент направиха обред по алегорично зарязване на лозята, каквато е традицията на 1-ви февруари.

Заместник-кметът по обучение, бизнес развиване, обществена и здравна политика Боряна Шалявска бе посетител на празненство, на което участваха представители на обществените услуги към Община Благоевград, ЦЛТРДБ и възрастни хора.

Тя поздрави всички присъстващи, като им пожела да бъдат здрави и да намират повече хубави мотиви, с цел да честват дружно.

В празничната стратегия присъединяване взеха ФТА " Пиринче "  и ФГ " Бисери “, както и самодейци от групировка " Златна възраст “ към Дневен център за остарели хора в Благоевград и консуматори на обществени услуги.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР