8050 лв. за апартамент в Бургас струва празнуването на Нова

...
</TD
>8050 лв. за апартамент в Бургас струва празнуването на Нова
Коментари Харесай

Честито! 8050 лeва за двама за 4 нощувки в Бургас

8050 лева за апартамент в Бургас коства празнуването на Нова година в града на гларусите.

" Причината е, че 31 декември е в неделя и хотелите оферират пакети с три нощувки ", споделя съпредседателят на туристическата камара във Варна Стоян Маринов. " Офертите включват 29 и 30 декември, като във всяка от вечерите е планувана стратегия с разнообразни реализатори ", добавя той.

За следващ път едно от най-скъпите места за посрещане на новата година се оказва Велинград. Там в множеството петзвездни хотели празненството излиза сред 6000 и 7500 лв. за двама души за три вечери. Миналата година градът се прочу с оферта от 11 500 лева за 4 нощувки и би върха на Балканите. Сега цената към този момент е 7550 лева, само че нощувките са 3. Най-интересното е, че свободни места няма съгласно вестник.

" Най-скъпата оферта досега е за президентски апартамент в 5-звезден хотел в Бургас против 8050 лева В това влиза цената на двама за 4 нощувки ", разяснява различен човек от сектора.

Някои хотели обаче таксуват настрана празничната новогодишна вечеря, която коства много солидно. 

Въпросът на доста хора е за какво, откакто се оплакват от отлив на български клиенти, хотелите си разрешават такива цени. Всеки може да сметне какво е изял на закуска или на вечеря и то не е кой знае какъв брой като цена.

В Сърбия, Турция или Румъния такива пакети са сред 850 и 900 лева на човек за въпросните дни.

В Пампорово хотелите всеобщо направиха отстъпки от към 15% за резервации до 15 декември. Новогодишните куверти с празнична вечеря са към 250 лв. за възрастен и 130 лв. за дете. Честито, както се споделя. Колко от 130 лв. ще изяде едно дете, се пита в задачата.

В Пиринския край предлаганите пакети за 3 и 4 нощувки са разпродадени още в края на лятото. Големите хотели продаваха 3-дневни пакети от 1000 до 2000 лева на човек.

Интерес има и към празнуване на Нова година по морето. Кувертите там към този момент са свършили.

Хотелите във Варна и към града залагат на ол инклузив и музикална стратегия на известни артисти. Децата сред 3-6 година заплащат 320 лева за куверти, а от 6 до 12 година заплащат половината от цената за възрастен.

Един спомагателен подробност е, че колкото и да коства нощувката в даден хотел, в нея не влиза 1,50 туристическа такса на човек. Всеки би трябвало да си я заплати в допълнение.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР