39-годишната Яница Николова е простреляната маникюристка в Русе. Инцидентът е

...
</TD
>39-годишната Яница Николова е простреляната маникюристка в Русе. Инцидентът е
Коментари Харесай

Смразяващи разкрития за простреляната маникюристка

39-годишната Яница Николова е простреляната маникюристка в Русе. Инцидентът е станал пред някогашния " Париж “ в кв. “Възраждане “, където се намира фризьорският салон, в който тя е работила. 

Сигналът за упражнено принуждение в козметичното студио, където дамата е работела, е подаден от майка й нощес към 20 часа. Яница й се е обадила за помощ по мобилния си телефон, а майката е подала сигнал на тел.112. Нейни другари също са отишли на място и са намерили студиото заключено, а дамата – вътре с белезници. Освен, че е простреляна, е имала и пострадвания в региона на лицето от нанесени удари, оповестява " Русе Медиа ". 

" През един от прозорците са я видели в безпомощно положение, обездвижена на земята. Счупили са едно от стъклата и са проникнали в помещението, с цел да й окажат първа помощ “, изясни окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев. На място незабавно са изпратени екипи на Спешна помощ и полицията.

Пострадалата е откарана в болница " Канев “, където е оперирана близо 5 часа. През целия ден през днешния ден нейни близки бяха на място, с цел да подаряват кръв.

От прокуратурата оповестяват, че дамата е съумяла да заяви, че причинителят е мъжът, с който живее на фамилни начала. Той е 49-годишен румънски жител, пребиваващ в България. Двамата имат две деца – на 10 и 11 години.

" В рамките на няколко часа причинителят на това действие е открит. Намерен в фамилен автомобил, който употребява отпреди и е открито, че е умрял вследствие на задушаване от газове “, изясни прокурор Георгиев. Колата е открита наоколо до мястото на стрелбата.

Работи се по всички версии, само че главният претекст е ревнивост, сподели ст. комисар Пламен Първанов, шеф на ОДМВР-Русе. До момента нито в полицията, нито в прокуратурата са постъпвали тъжби за домашно принуждение в фамилията.

Оръжието, с което е простреляна Яница Николова, е нелегално притежаван револвер " Макаров “. Той е открит в автомобила с пълнител, от който е липсвал един патрон, а гилзата е открита в козметичното студио. Мъжът няма осъждания на територията на България, само че през 2018 година Окръжната прокуратура в Русе и изпълнила Европейска заповед за арест, издадена в Румъния. Той е бил наказан дейно на 6 години затвор за трафик на хора в Италия, като жертва е била румънска гражданка. Бил е предаден на румънските управляващи, само че занапред ще се обяснява дали е изтърпял ефикасната си присъда и по кое време и по какъв начин се е върнал в България. Няма данни той да е работил публично на територията на страната.

Разследването продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Русе.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР