38-годишният Иван е загинал при трагичен инцидент на работното си

...
</TD
>38-годишният Иван е загинал при трагичен инцидент на работното си
Коментари Харесай

Италианска медия разказа за Иван от Пловдив, загинал по време на работа

38-годишният Иван е умрял при драматичен случай на работното си място в Каляри, остров Сардиния, на 5 декември. Повече от месец и половина по-късно римският ежедневник " Република " му посвети публикация, с цел да не остане историята му единствено като част от " баналната статистика ".

Трагичният случай с Иван е следващият случай на гибел " от работа ", както написа вестникът, който поддържа непрекъсната графа за смъртните случаи по време на работа в Италия. Медията споделя от време на време историята на всяка от жертвите.

Вестникът желае да станат притежание на всички нещастията с тези, които отиват на работа, само че не се връщат. Затова се пробва по този метод да моли към институциите и политиката, за да се постави завършек на това " закононарушение през спокойно време ".

Иван Х., роден в Пловдив, умря от работа в Каляри, премазан от кабината на своя камион. Той е потеглял от работилницата, в която се намирал на корекция. Според вестника Иван дружно с по-големия си брат Светослав, на 42 години, имал компания за импорт и експорт и транспортирал до България колите, купени в Каляри. С тази работа той се занимавал, откогато живеел в Италия дружно със фамилията си – жена си Милена и синовете си Ангел и Християн.

Много от италианските другари на фамилията изпратили известия, с цел да изкажат съболезнованието си, само че също и респекта си към Иван, " който ще помнят с доста любов и с признателност към живота, че са го срещнали и че са работили с него ", както написа Антонио. Алесандро пък си спомня по какъв начин преди време срещнал Иван и Свето, които били " повече от братя ". " Хубавите хора не си отиват, остават вечно ", добавя той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР