30 минути чакане на спирката и препълнен автобус ядоса пловдивчани,

...
</TD
>30 минути чакане на спирката и препълнен автобус ядоса пловдивчани,
Коментари Харесай

Пловдивчани скочиха срещу градския транспорт

30 минути очакване на спирката и претъпкан рейс ядоса пловдивчани, видя  Plovdiv24.bg. По линия 44 довечера колите се движеха през огромен период. Във въпросния рейс нямаше кондуктор и водачът играеше ролята на продавач на билети.

" Чакаме от 17:35, рейсът пристигна в 18:05, съобщи жена, която се качи от спирката на Тунела на бул. " Цар Борис III Обединител " в посока регион " Тракия ". След като заедно с нейна другарка демонстрираха картите си на водача, той им се развика, че не трябвало да се качват от първа врата, тъй като били с карти. " Само тези, които си купуват билети, би трябвало да се качват отсам ", сподели ядосано водачът.

Жените обаче му опонираха, защото в други рейсове водачите желаят да им видят картите и в случай че се качат на друга врата се провикват през целия рейс дали имат такива.

След минути в претъпканото 44 същите две дами се оказаха по-късно помагачи на водача, защото подаваха билетите на пасажерите, които не можеха да достигнат до водача, а желаеха да си купят билет. Така от центъра до Тракия най-малко 5 пъти се наложи дамите да взимат пари и да ги подават на водача.

Доколко е вярно водачът да продава билети и да се разсейва и до какъв брой към него е разрешено да има толкоз доста народ на предна врата, защото пречат на видимостта са все въпроси, на които мъчно някой може да даде верен отговор.

С началото на образователната година напрежението в градския превоз на Пловдив се повиши, защото Ковид разписанието, с което се движат автобусите не е уместно. Вчера  Plovdiv24.bg  на градския превоз.

В обществените мрежи жителите също изричат своето неодобрение:

" Скъпи съграждани, насочвам молба до всички, които имат проблеми с градския транспорт- неточен, дребни автобуси и така нататък Да изпращат своите недоволства на този електронен адрес:[email protected].Колкото повече недоволства има, надявам с, по-бързо да се вземат ограничения за възстановяване качеството на градският превоз. ", декларира пловдивчанка.

" Явно водачите в градския превоз нямат оправия и не престават да си вършат, каквото си желаят. Днес в 12:45 на спирката против Панаир Пловдив, водача на линия 15 с номер 4028 реши, че не би трябвало да спре, нито да отвори вратите. Помахах му, че би трябвало да спре, само че очевидно какво му пука, нали след 20 минути ще мине друга 15ка. Хич не ми ги защитавайте, половината не струвате. ", споделя пловдивчанин.

Друг човек написа съществено писмо, с което се обърша непосредствено към кмета:

Здравейте, “Уважаеми " кмете, и всички незаинтересувани хора от Община Пловдив. Обръщам се към вас тук, тъй като евентуално по през целия ден си цъкате във фейса. Бих си помислил, че вършите някаква работа, в случай че другояче най-малко малко нещо се забелязваше в превръщането на обичания ни град, в гето. Бих желал да задам, следните въпроси:

1) Къде е Община Пловдив и по кое време ще има съответни дейности?

2) Докога ще поносим униженията в градския превоз? Трябва ли тролейбусните жици, да лишават още човешки животи? Явно една жертва не е задоволителна?

3) Докога ще поносим своеволията и безотговорността на сдружения като “ВиК ", “EVN ", “КАТ ", “Паспортна работа " и така нататък Не се ли трогвате най-малко малко, като ставате очевидци ежедневно на бездействието си и недоволствата на Пловдивчани?

4) Докога ще поносим своеволията на строителните компании, които разкопават и унищожават другояче малко останалите улици, имащи добра асфалтова настилка?

5) Кога ще има съответна инфраструктура града ни? 6) Как се пускат в екплоатация булеварди без пътна маркировка (визирам източната част на Кукленско шосе в сектора сред хотел Родопи и бензиностанция ЕКО)?

Кога и по какъв ред, се възвръщат изцяло пътни маркировки, знаци, мантинели и така нататък Кога въобще ще има някакво деяние? Търпението ни се изчерпва.

Ако не се трансформират нещата в най-кратък период, ще станете очевидци на гражданско непокорство. Вие се подигравате с Пловдивчани и ние няма да извиним.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР