3 инцидента с автобуси на Бургасбус са станали през вчерашния

...
</TD
>3 инцидента с автобуси на Бургасбус са станали през вчерашния
Коментари Харесай

Само за ден: 3 инцидента с автобуси на Бургасбус!

3 случая с рейсове на " Бургасбус " са станали през вчерашния ден. Първият е станал към 08.13 часа на кръстовището на бургаските улици " Константин Величков " и " Демокрация ". Водачът на рейс " Иризар Ис Бус 18 ", приближавайки към светофарната уредба, понижава скоростта си внезапно, при което на пода в рейса пада 16-годишен юноша от Созопол. Той е получил травма на главата. Прегледан е в УМБАЛ - Бургас и е освободен за домашно лекуване.

Около 09.38 часа в региона на кръстовището на " Захари Стоянов " и " Тодор Александров ", лидерът на рейс " Иризар Ис Бус 18 " с бургаска регистрация, стопира ненадейно на пътното платно. На пода в рейса пада 39- годишна пътничка, която е получила контузия на главата. Тя е прегледана в УМБАЛ - Бургас и напуснала лечебното заведение.

Около 16.00 часа на кръстовището на " Демокрация " и " Иван Богоров " в посока ул. " Гурко ", рейс " Соларис Урбино " стопира ненадейно, а на пода в рейса пада пътуваща 58-годишна бургазлийка. Тя е получила травма на главата. Тя е прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лекуване.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР