24-годишна жена от Пловдив разказа, че е пребита от съпруга

...
</TD
>24-годишна жена от Пловдив разказа, че е пребита от съпруга
Коментари Харесай

След като мъж от Пловдивско удари с тръба и намушка с отвертка съпругата си: Майка му го обяви за опасен

24-годишна жена от Пловдив описа, че е пребита от брачна половинка си по изключително нечовечен метод. Първоначално казусът беше избран като " лека телесна щета ". След това последва арест на обвинявания млад мъж, а по-късно и до смяна в обвиняването от лека до междинна телесна щета.

Средна телесна щета е новото умозаключение по случая след спомагателната информация от правосъдна медицина, показана пред Окръжен съд-Пловдив. Прието е, че на потърпевшата са и  били породени извънредно доста травматични увреждания и счупени няколко ребра. Първоначално контузиите по тялото на дамата бяха избрани като лека телесна щета, което скандализира околните ѝ и ги предизвика да дадат публичност. 

Пострадалата описа, че е била бита в продължение на три дни от брачна половинка ѝ. Стрелял е по нея, удрял я е с тръба, пробол я с отвертка по цялото тяло, предава БТВ. 

Мъжът бе арестуван от пловдивските криминалисти със съдействието на екипа на телевизивта в дома на майка му в Йоаким Груево. Малко преди този момент той се е скарал и е наранил майка си, която защитила брачната половинка му.

" В дома ми беше единствено 15 минути. Влезе и само до момента в който кажа: " Денис, ти не си прав, тя е права. “ И той, като дръпна масата и всичко върху мен. Точно, до момента в който се осъзная и полицията нахлу. Аз не знаех какво се случва, не знаех защо го задържат. Аз знам, че я бие. Той ми се обади три дни преди този момент, само че не знаех, че го задържат за това. Ти да посегнеш на жена си. Ако това безчовечие в действителност по този метод е осъществено, това не е обикновено. Срамувам се, че съм родила глупак. Аз не съм родила глупак, той подобен стана. Няма претекст, с който да нападнеш жена. Можеш да кажеш: от тук чантата, багажа навънка, без да докосваш. Аз съм била измъчвана от бащата на Денис. Крушата не пада по надалеч от дървото “, споделя майката на Денис.

Жената се тормози, че синът ѝ е публично рисков.

" Имайте поради, че в този момент, в случай че го пуснат, ще стане още по-голяма пакост. Той няма какво да губи повече. Той загуби фамилията си. Загуби  жена си. Загуби детето си. Ще излезе и ще е като вманиачен с картечница. Той е строшен, от тук нататък, в случай че го пусне полицията, ще стане ужасно “, твърди майката на Денис.

" По нея стрелях с газов, в този момент ще си купя военен револвер “, споделя Денис пред другари, които предоставиха запис на екипа ни.

Пловдивският областен съд постанови най-тежката мярка за 27-годишният мъж " задържане под стража ". Стана ясно, че  той има богато престъпно минало. По данни на прокуратурата е осъждан седем пъти като малолетен и пълнолетен- за обири, безчинство, разпространяване на наркотични субстанции, ръководство на МПС без брошура. Денис има и дело за побой над сътрудник на брачната половинка му в Германия. 

От разпити на потърпевшата пред арбитър е станало ясно, че той редовно популяризира и използва друг тип наркотични субстанции. Пред съда Денис отхвърли виновността си. " Това, което той споделя на разпита пред арбитър и това, което той твърди са радикално разнообразни версии “, изясни служебният бранител на задържания-адвокат Елеонора Николова.

Денис отхвърли виновността си и в диалог по телефона, малко преди да бъде арестуван.

Той е с повдигнати обвинявания за шест закононарушения. Всяко от тях е тежко - съзнателно похищение, закана за ликвидиране, междинна телесна щета при изискване на домашно принуждение, насила, обир, незаконно отнемане от независимост. Според прокуратурата макар ранния стадий от следствието има задоволително доказателства, че той е направил закононарушенията, в които е упрекнат.

" Хиляди пъти съм я съветвала: “Аз в случай че съм на теб, ставам, взимам си детето и отивам при майка си ". Страхувам се от него, вика. Какво ще и направи бе човек?  Да ние сме в България, какъв брой дами ги заровиха в куфари. Оставете ребрата, оставете. Това всичко минава. Психическото, то не минава, както на мен душeвността ми е. Написах и го през вчерашния ден, каквото и да стане, в съда в случай че би трябвало ще застана. Аз ще застана зад нея, не зад сина си. Как да отида на следващия ден на работа? Срамувам се “, споделя майката на Денис.

В последните си думи към съда мъжът съобщи, че не желае нищо друго с изключение на: " гривничка с домакински арест " и да види детето си.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР