17 са задържаните . Това съобщиха от OДМВР – Бургас

...
</TD
>17 са задържаните . Това съобщиха от OДМВР – Бургас
Коментари Харесай

Увеличи се броят на задържаните в акцията на полицията в Бургас!

17 са арестуваните. Това оповестиха от OДМВР – Бургас за Burgas24.bg .

Днешната интервенция е ориентирана към противопоставяне на стандартната престъпност, миграционния напън и предварителна защита на закононарушенията, свързани с политическите права на жителите. Служителите от сектор “Победа " при Първо районно управление (на МВР) Бургас са задържали 2 лица. Едното за владеене на опиати, а във второто са открити бележници с персонални данни на лица, получавали заеми и артикули на вересия. Служителите от 4 районно управление (на МВР) Бургас са задържали 3 лица, съпричастни към владение на наркотични субстанции - метамфетамин и марихуана. Проверени са 366 МПС и 514 лица, като са открити 10 лица, оповестени за търсене.

Проверени са над 10 адреса, както и 51 търговски обекти, заложни къщи и други места, за които има данни, че вероятно може да се прави незаконна активност. Издирват се лица, оповестени за локално и общодържавно търсене, които са с влезнали в действие присъди или за покачване на обвинявания. Полицейските дейности по второто направление – миграционен напън не престават, а по повод търговията с гласове за идния избор се работи на първо място с превантивна устременост.

В инспекциите са включени екипи на " Охранителна полиция ", " Пътна полиция ", " Икономическа и престъпна ", както и екипи на бургаската жандармерия.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР