17-годишен непълнолетен младеж е убиецът на овчаря от Скутаре. Повдигнато

...
</TD
>17-годишен непълнолетен младеж е убиецът на овчаря от Скутаре. Повдигнато
Коментари Харесай

Зверството в Скутаре заради 60 лева, извършителят непълнолетен

17-годишен малолетен юноша е килърът на овчаря от Скутаре. Повдигнато му е обвиняване за обир и породена междинна телесна щета, след това довела до гибелта на възрастния човек. Това стана ясно по време на брифинг на Прокуратурата в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 

Престъплението е осъществено на 10 септември 2023 година, килърът е бил сътрудник на овчарят, като е работил в същото стопанство. След опасност овчарят е дал, всичките пари, които има, а точно е 60 лв.. След получените удари, той е получил телесна повреда и мощна кръвозагуба, която в действителност е довела до гибелта. Извършителят обаче е желал още пари, които откакто не е получил е предизвикал междинната телесна щета.

" Прокуратурата в Пловдив е подала искане за мярка за неотклонение задържане под стража по отношение на малолетния. Законът планува от 5 до 12 години затвор ", заяви Галина Андреева – Минчева, замeстник-окръжен прокурор на Пловдив.

Участникът в действието са пробвали да заблудят служителите на реда, само че благодарение на психолози са разкрили причинителя на закононарушението, съобщи шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи - комисар.

Припомняме, че мъжът, чийто мъртвец бе открит в село Скутаре, се споделя Живко и е от село Черна гора, край Чирпан.

Той работел при огромен земевладелец в Скутаре като надзирател, само че бил освободен. След това се хванал да работи като пастир при Кольо Убрето, който имал огромни стада с овце и кози.

64-годишният Живко не бил заядливец, познават го като мирен човек, само че имал един минус - пиел от сутринта.

Безжизненото тяло на мъжа е било намерено покрай жп линията от служащи. При аутопсията открили вътрешни контузии, след нанесен побой.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР