167 магистри и бакалаври от 6 специалности, които се изучават

...
</TD
>167 магистри и бакалаври от 6 специалности, които се изучават
Коментари Харесай

167 магистри и бакалаври получиха дипломите си от МУ-Пловдив

167 магистри и бакалаври от 6 специалности, които се учат във Факултета по публично здраве, получиха дипломите си от Медицински университет – Пловдив на тържествена гала. 

Абсолвентите от специалностите Управление на здравните грижи – 3 семестъра /магистър/, Управление на здравните грижи – 2 семестъра /магистър/, Рехабилитация, уелнес, спа и водолечение /магистър/, Управление на медико-социалните действия и публичното здраве /магистър/, Медицинска сестра /бакалавър/ и Акушерка /бакалавър/ приключват с доста добър триумф, като 41 от тях са с триумф над 5.50. Всички отличници бяха наградени с плакет от Ректора на МУ-Пловдив проф. доктор Мариана Мурджева.

Деканът на ФОЗ проф. доктор Мария Семерджиева приветства приключилите студенти с думите:  " За някои от Вас дипломирането ще е началото на професионална кариера. За други ще е опция да заемат по-значима позиция. Бъдете смели, имайте огромни упования и си поставяйте цели да бъдете най-хубавите! Опитайте се да намерите баланс сред работа и семейство, даже когато нещата станат сложни. Винаги помнете, че Ви е даден огромен подарък – доверието на пациента. Ценете го и го уважавайте! Отнасяйте се към всеки пациент, като към обичан член на фамилията и в подмяна ще получите персонално задоволство и кариерата Ви в никакъв случай няма да бъде просто работа. "

От името на академичното управление Ректорът на Университета проф. д-р Мариана Мурджева насочи към дипломантите от ФОЗ своите сърдечни пожелания:  " Бъдете мощни, смели и целеустремени. Използвайте капацитета и силата на младостта си и вярвайте, че точно Вие може да извършите живота по-добър и по-красив. Затова е нужно да останете в страната и аз съм уверена, че тук ще намерите същинско задоволство от свършената работа. " И добави: " Търсете нови и по-добри решения за ръководството на здравните грижи и на публичното здраве. Пред Вас стоят доста провокации. Знам, че ще се справите с тях, тъй като имам вяра, че всички осъзнавате своята отговорност към най-близките си, към приятелите си и към Университета, чийто ученици сте! "

Като Промотор на Випуска доцент Милена Сандева даде своите упътвания:  " Уважаеми дипломанти през миналите години вие учихте и работихте доста интензивно, а през днешния ден е време да празнувате! Не забравяйте, че в този момент повече от всеки път, България се нуждае от това, което вие можете да предложите. Желая Ви здраве, блян към рационализиране и доста мощ и сила за реализиране на нови професионални висоти! "

В отговор на словото на Промотора студентката Магдалена Балакчиева, която приключва с отличен триумф компетентност " Акушерка ", благодари от името на всички дипломанти на преподавателите от МУ-Пловдив за знанията и уменията, на които са ги научили и за достойния образец, който са им дали. Думи на благодарност Магдалена Балакчиева насочи и към фамилиите, околните и приятелите на дипломантите и пожела на добър път на своите сътрудници.

Официални посетители на церемонията бяха инж. Александър Държиков – Председател на Общинския съвет на гр. Пловдив, доктор Георги Цигаровски – ръководител на Районната гилдия на БЛС в Пловдив, членове на ректорското управление и на съвета на настоятелите на университета, както и шефове на лечебни и обществени заведения от града и страната. Получени бяха и доста приветствени адреси към дипломантите и деканското управление.

Музикалните поздрави към завършващите студенти бяха в осъществяване на Любомира Петрова и Цветан Цветков от Дуо Доминанто..

Водещата на тържествената промоция проф. Биянка Торньова, зам.-декан по научно-изследователската активност, пожела на дипломантите сполучливо професионално развиване и благополучие.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР