14-годишният Ангел Станиславов Иванов представи достойно Пловдив в националното съревнование

...
</TD
>14-годишният Ангел Станиславов Иванов представи достойно Пловдив в националното съревнование
Коментари Харесай

Ангел Иванов представи достойно Пловдив

14-годишният Ангел Станиславов Иванов показа почтено Пловдив в националното състезание на тематика " С очите си видях бедата “. Рисунката на Ангел зае първо място във възрастовата група от 14 до 18 години на състезанието, проведен от ГДПБЗН и Национален замък на децата.

Деца от цялата страна в три възрастови групи, се включиха в конкуренцията с общо 526 произведения. Според Ангел, лицата на днешните герои остават скрити и за тях суетата е отживялост.

" Вдъхновен съм от делата им, а откакто бях насърчен от моя учител, взех решение да вземам участие в състезанието, с цел да покажа чувството за убеденост, което излъчва един самоуверен мъж, в борбата с огъня “.

Ангел е ученик на ОУ " Димчо Дебелянов “. Рисуването е негово занимание. За присъединяване в състезанието е подсилен от своя учител по изобразително изкуство Никола Гулев. Рисунката с която зае първото място е графика, изобразяваща огнеборец в горяща постройка.

" Победата бе извънредно оспорвана, защото надарените участници бяха вложили доста предпочитание и усърдие! “- разяснява неговият учител Никола Гулев, който е лекар по " Методика на образованието по изобразително изкуство ".

Възхитителен е обстоятелството, какъв брой доста деца се вълнуват от тематиката за пожарна сигурност и отбраната на популацията и намират ентусиазъм от смелите действия на огнеборци и спасители, пресъздавайки страст и претърпяно в своите рисунки. БРАВО, прелестни деца! Вашият огнен жар ни дава вяра, че днешната юноша, ще избави света на следващия ден! Адмирации и към Вашите преподаватели, които непрекъснато ви предизвикват!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР