132 делегати от всички икономически направления в Пловдив и региона

...
</TD
>132 делегати от всички икономически направления в Пловдив и региона
Коментари Харесай

Няма черен и неблагодарен труд

132 делегати от всички стопански посоки в Пловдив и района участваха в ХI постоянна отчетно-изборна конференция на .

Гости на събитието бяха президентът на КТ " Подкрепа " инж. Димитър Манолов, почетният президент КТ " Подкрепа " доктор Константин Тренчев, икономическият специалист Ваня Григорова, кметът на Пловдив, ръководителят на КНСБ - Пловдив Боян Бойкински, шефът на ИТ-Пловдив инж. Атанас Чернаев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Няма черен и непризнателен труд, всеки труд е блажен. Всеки човек е задължен да усъвършенства своите качества, да ги утвърждава, с цел да може да се развива като персона, да бъде потребен за себе си и за обществото " - сподели в обръщението си свещеникът, който отслужи водосвет при започване на конференцията.

Председателят на районната синдикална организация направи доклад за активността и финансите за миналия мандат. Акценти в отчета са активността по време на епидемиологичната конюнктура от коронавирус, трудовата претовареност и изискванията на труд, кариерното развиване, трудово-правните връзки главно в частта на приходите и заплатите в интервал на висока инфлация и галопиращи цени.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР