10 коли чакахме госпожата около три минути в час пик

...
</TD
>10 коли чакахме госпожата около три минути в час пик
Коментари Харесай

Шофьорка се ядосва и псува, гази закона в еднопосочна улица

" 10 коли чакахме госпожата към три минути в час пик при взимането на децата ни. Изключително нахални са всеки ден там и все ще е някоя жена. Чак се ядосва и псува. Ми да вземем цялата колона от коли да дадем обратно? Това е всеки ден там ".

Разказът е на раздразнителен пловдивчанин, а фрагментите са снимани през вчерашния ден, 8 март. Точното място е кръстовището сред улиците  " Ралица " и " Богомил " в Пловдив и по-конкретно тъкмо против входа на Основно учебно заведение " Васил Левски ".

Цялата обстановка можете да изгледате в прикаченото видео. Plovdiv24.bg напомня:

. Тя обхвана всички улици в пространството сред бул. " Източен “, бул. " Княгиня Мария Луиза “, ул. " Лев Толстой “ и ул. " Богомил “.

От Оперативна програма " Организация и надзор на превоза “ разясниха тогава, че новата организация е в осъществяване на генералния проект за придвижване. Тя влезе в действие незабавно, откакто върху към този момент поставените стълбове бяха инсталирани и всички нужни към 180 пътни знака.

В зоната има доста на брой дребни и относително тесни улици, по множеството от които и от двете страни са паркирани коли. Стига се до в допълнение напрежение в така и така натоварения трафик, застрашена е пътната сигурност на възпитаниците на редицата детски и образователни заведения, които се намират в региона.

Според специалистите от " Организация и надзор на превоза “ еднопосочното придвижване в зоната ще облекчи трафика, като в същото време ще обезпечи повече места за прекъсване и паркиране.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР