Тази война не може да се проточи с години -

...
Тази война не може да се проточи с години -
Коментари Харесай

Подоляк: Тази война не може да се проточи с години

" Тази война не може да се проточи с години - въз основата на ресурсите на страните това е невероятно ".

Toва сподели Михаил Подоляк, консултант на ръководителя на президентската канцелария в Украйна в изявление за " Медуза ".

Той добави, че разновидността за заледяване на спора е изключен.

" Украйна има възходящи ресурсни благоприятни условия, въпреки и тя да не получава някои съставни елементи за водене на война, само че ще ги получава с все по-бързи темпове, тъй като военно-промишлените комплекси на Украйна и нейните сътрудници работят все по-интензивно. ", сподели още Подоляк.

По думите му забавянето на темповете на доставка и произвеждане е обикновено, защото преди войната никой не е произвеждал десетки хиляди снаряди месечно, само че в този момент към този момент както Украйна, по този начин и нейните съдружници имат изцяло друга визия за потребностите на военнопромишления комплекс и сигурността.

" Сега обаче се приготвя нужния размер въоръжение ", прецизира Подоляк.

" Успоредно с това ресурсите на Русия последователно понижават. Войната е доста скъпа, а Русия е затруднена от санкционния режим да закупува консумативи и елементи, с цел да създава спомагателни високопрецизни оръжия. ", добавя още той.

" Но аз не виждам капацитет тази война да се трансформира в замразен спор. Защото за Украйна това би означавало завършек на съществуването на страната. "

Според него в случай че Русия упорства на този сюжет, тя по-късно ще продължи да милитаризира и модернизира армията си.

" Ние сме наясно до какво може да докара това. И сигурно след 500 дни война не сме толкоз глупави, че умишлено да се съгласим ", сподели той.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР