Тази вечер зрителите на NOVA станаха свидетели на един от

...
Тази вечер зрителите на NOVA станаха свидетели на един от
Коментари Харесай

Камен завърши на четвърто място в Hell’s Kitchen България

Тази вечер феновете на NOVA станаха очевидци на един от най-трогателните моменти в Hell’s Kitchen България. Силните страсти денем се трансфораха в тестване за хладнокръвие по време на вечерята и Камен загуби мястото си в яростното съревнование.
 Hells Kitchen България
Дневното предизвикателство срещна четиримата шефс с техните родственици, които носеха пратки със особено подбрани артикули за обичаните си хора. Черните куртки бяха „ с вързани ръце “ в кухнята, до момента в който околните им приготвяха ястията по отношение на директиви на своите водачи. Валентина осъществя най-сполучливо концепцията си в ръцете на своята сестра - Ивелина и двете прекараха остатъка от деня дружно.
 Hells Kitchen България
На вечерната резервация актуалните финалисти готвиха против ветераните от предишните сезони на Hell’s Kitchen България – Светлана Илиева (сезон 1), Николай Тихомиров (сезон 2), Петко Петков (сезон 2) и Реджеп Бадев (сезон 3). Битката на амюз бушовете приключи наедно, само че спортната завист и бързината на Виктория, Валентина, Николай и Камен донесе безапелационната победа на тима. Липсата на организация и самообладание от страна на Камен костваха черната му куртка.
 Hells Kitchen България
Как ще се оправят тримата шефс с предизвикването преди финалната права? Колко ексцентрични могат да са участниците в желанието си да впечатлят началник Ангелов? Кои са двамата финалисти, които ще вземат златни черпаци? - разберете в идващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Следете всичко за Hell’s Kitchen Bulgaria на  страницата и профила на риалити формата
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР