Тази вечер зрителите на NOVA станаха свидетели на блестящия финал

...
Тази вечер зрителите на NOVA станаха свидетели на блестящия финал
Коментари Харесай

Антония грабна победата в „Звездите в нас“ с образа на Тина Търнър

Тази вечер феновете на NOVA станаха очевидци на блестящия край на първи сезон на „ Звездите в нас “ .

Шестимата финалисти – Антония, Сонай, Тереза, Христина, Милена и Християн, излязоха за последно на сцената за най-вълнуващата и най-важна имитаторска борба. Всеки от тях имаше опцията да извърши две песни, а след гласоподаване на публиката в студиото стана ясно, че с огромната премия от 50 000 лв. си потегля Антония в облика на Тина Търнър.
 NOVA
„ Не мога да допускам какво ми се случи в този миг. Благодаря ви! Тази вечер получих най-голямата премия, която може да получи един актьор – любовта на публиката! Благодаря на журито и всички участници. А тази победа ще посветя на моята дребна щерка и на хората, които имат вяра в мен “, показа Антония секунди откакто водещите Мария Игнатова и Ненчо Балабанов я оповестиха за огромния победител в „ Звездите в нас “.
 NOVA
Второто осъществяване на шестимата финалисти бе известен дует, а на сцената до тях застанаха известни български реализатори. Почетното трето място в конкуренцията зае Сонай Хюсеин, който избра да имитира Веселин Маринов за финалното си осъществяване, а приятелката му Атанаска влезе в ролята на Тони Димитрова. Второто място завоюва Христина в облика на Уитни Хюстън, която си партнира с Маги Джанаварова като Марая Кери. Антония покори сърцата на публиката в студиото с емблематичния дует на Тина Търнър и Ерос Рамацоти, в който се въплъти един от най-хубавите български имитатори и победител в два сезона на „ Като две капки вода “ – Рафи Бохосян.
 NOVA
Тереза като Джеси Джей плени публиката с дует с Атанас Колев, който се трансформира в рапъра B.o.B. До Милена застана тенорът Богомил Спиров, с цел да пресъздадат дружно великия дует на Селин Дион и Андреа Бочели. На сцената се качи и ТИТА, която застана като Cardy B за последното осъществяване на Християн като Бруно Марс във формата.

Деветдесет участници се впуснаха в музикалното телевизионно премеждие „ Звездите в нас “. Те излязоха на огромната сцена на шоуто и се изправиха пред публиката и звездното жури, част от което станаха Софи Маринова, ТИТА, Виктор Калев и Дони. Разделени в тридесет тима, участниците имитираха своите идоли в продължение на три месеца, през които предложиха на феновете многообразие от облици на едни от най-обичаните български актьори и международни величия, изпълнени с доста страст и гений.

Следете страницата и формалния профил на „ Звездите в нас “
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР