Тази вечер затваряме поредния кръг във Висшата лига. Това ще

...
Тази вечер затваряме поредния кръг във Висшата лига. Това ще
Коментари Харесай

Бивш вратар на Арсенал: Ще победим Палас

Тази вечер затваряме следващия кръг във Висшата лига. Това ще сторят съставите на Арсенал и Кристал Палас, а срещата е с начален час 22:00 българско време и ще бъде излъчена директно по DIEMA SPORT 2.

С неспокойствие се чака завръщането на легендата на Арсенал Патрик Виейра, който в този момент е отпред на „ орлите “. Френският управител ще получи ужасно посрещане от почитателите на Арсенал, в това е уверен някогашният пазач на „ топчиите “ Дейвид Сиймън. Бившият британски национал също по този начин счита, че неговият Арсенал върви в вярната посока и предсказа победа за „ артилеристите “.

"Очаквам дуела с неспокойствие и неспокойствие. Ще бъде страховит мач заради няколко аргументи. Първо, Виейра ще се завърне на стадиона на клуба, за който направи толкоз доста. Да, той не е играл на този стадион, той игра на Хайбъри, само че това няма никакво значение. Феновете на Арсенал ще посрещнат Патрик с бурни аплодисменти, в това съм сигурен. Дори може би съгласно мен би трябвало да има към 5 минути овации за него, той го заслужава. Колкото до мача, сега Арсенал ми харесва. Доволен съм, виждам напредък и считам, че ще спечелим. Артета стартира да напипва нещата и към днешна дата съм много по-голям оптимист за бъдещето “, показа Сиймън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР