Тази вечер започват последните срещи от груповия етап в .

...
Тази вечер започват последните срещи от груповия етап в .
Коментари Харесай

Люти битки за последния влак за елиминациите в Шампионска лига

Тази вечер стартират последните срещи от груповия стадий в . Аякс, Байерн, Челси, Интер, Ювентус, Ливърпул, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Пари Сен Жермен, Реал Мадрид и Спортинг (Лисабон). към този момент си осигуриха присъединяване в 1/8-финалите на най-комерсиалния шампионат, като през днешния ден към тях ще се причисли още един тим. Интригата е жива и за третите места, които дават право на присъединяване в елиминациите в .
Най-голямата конспирация е в група " B ". Ливърпул си обезпечи класиране с 5 победи от 5 мача, само че всеки всред Порто, Милан и Атлетико Мадрид има шансове да продължи. " Драконите " са с точка повече от останалите и одобряват Атлетико Мадрид, до момента в който Милан е хазаин на Ливърпул. Атлетико и Милан ще се надяват на наложителен триумф и неточност на другия тим. Ако Милан не победи, то Атлетико ще може да се класира и с тъждество.
В група " А " Манчестър Сити и ПСЖ към този момент се класираха напред. Битката е за третото място, като Република България Лайпциг и Брюж имат еднакъв брой точки. Германците одобряват Манчестър Сити, а Брюж е посетител на ПСЖ. Белгийците ще продължат напред в случай че завоюват и Лайцпиг не победи или в случай че германците изгубят и белгийците вземат най-малко точка.
В група " C " Аякс и Спортинг Лисабон си осигуриха класиране, Борусия Дортмунд ще играе в Лига Европа, а Бешикташ отпада. В група D Реал Мадрид и Интер си осигуриха класиране и играят пряк дуел за първото място. Шериф Тираспол е сигурен трети, до момента в който Шахтьор Донецк отпада от евротурнирите.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР