Тази вечер започва последният кръг от груповата фаза на Шампионската

...
Тази вечер започва последният кръг от груповата фаза на Шампионската
Коментари Харесай

Време е за развръзката в Шампионска лига

Тази вечер стартира последният кръг от груповата фаза на Шампионската лига, като няколко тима ще хвърлят всички сили за класиране за 1/8-финалите в шампионата.

Каналите на bTV Media Group ще излъчат четири мача, а стартът на програмата ни е с дербито на втора група сред " Байерн " Мюнхен и ПСЖ. Срещата стартира в 21:45 ч. по bTV Action.

Двата отбора си подсигуряваха авансово присъединяване в елиминациите, като не оставиха никакви шансове за " Селтик " и " Андерлехт ". Остава единствено да бъде избран спечелилият в групата. По всяка възможност това ще е френският първенец. Единственият вид баварците да са първи е победа на " Алианц Арена " с 4 или повече гола разлика.


От 21:45 ч по RING е " Челси " - " Атлетико " Мадрид. Английският първенец е сигурен участник на 1/8-финалите , само че продължава да гони първото място, което ще бъде реализирано с победа против дюшекчиите.

Съдбата на " Атлетико " значително зависи от развиването на другата среща в групата сред " Рома " и " Карабах ".

Испанците освен би трябвало да победят " сините " от Лондон, само че и да се надяват " вълците " да стъпят изкривено вкъщи против " Карабах ".

" Манчестър Юнайтед " се нуждае от единствено една точка против ЦСКА Москва, с цел да приключи на върха в първа група. Срещата от 21:45 ч. ще бъде излъчена по Voyo.bg.

" Червените " дяволи " ще се класират за директните елиминации и при загуба, в случай че тя не е с повече от 6 гола. Но това условия ще влезе в действие, единствено в случай че " Базел " победи " Бенфика " като посетител. ЦСКА на Георги Миланов също има шансове за идната фаза , само че би трябвало да приключи с повече точки от швейцарците, защото съветския гранд има по-лош баланс.


Отново от 21:45 ч. по Voyo.bg е " Барселона " - " Спортинг " Лисабон . Каталунците към този момент си подсигуряваха първото място в четвърта група.

Успех на " Камп Ноу " ще разреши на " Спортинг " да измести " Ювентус " от второто място. " Бианконерите " обаче гостуват в Гърция на " Олимпиакос " и наподобяват любимец за класиране за 1/8-финалите.

Всички останалите срещи - " Рома " - " Карабах ", " Бенфика " - " Базел ", " Селтик " - " Андерлехт " и " Олимпиакос " - Ювентус " ще бъдат излъчени екслузивно и изцяло гратис на онлайн платформата ни Champions TV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР