Тази вечер заплашените от изгонване ще трябва да се справят

...
Тази вечер заплашените от изгонване ще трябва да се справят
Коментари Харесай

Мишо Шамара създава вестник „Съквартирантско дело“

Тази вечер застрашените от изпъждане ще би трябвало да се оправят с новите самостоятелни задания и да защитят своето място във VIP Brother 2013. Номинираните Станка Златева, Мишо Шамара, Мира Радева, Ирина Флорин и Пламен Медаров, които с наближаващия край стават все по- устремени към успеха и ще се впуснат в решаваща борба в ефира на Нова ТВ.

Утре вечер Мишо ще се изяви в една прекомерно друга професионална сфера. Той ще навлезе в полето на публицистиката, откакто получи предизвикването да сформира вестник. С помощта на своя Главен редактор Ваня Червенкова и репортера Стойко Сакалиев, Мишо ще би трябвало да отрази за „ Съквартирантско дело " трите най-разисквани тематики в Къщата. Основните въпроси ще бъдат към благосклонностите на Съквартирантите към „ русата " и „ черната " Златка, любовната спекулация на Лияна и Мариан, които ще доведат до кулминационната точка - блиц изявление с Мира Радева на тематика „ Пламен-фаворита в ".

Социоложката Мира Радева ще би трябвало да отбрани прозвището „ пеещата готвачка ", изпълнявайки формирана от нея ария, до момента в който готви за.

Пламен Медаров - най-провокативният Съквартирант в, ще получи опция да комуникира с почитателите под формата на чат. След като отговори на всевъзможни въпроси, Пламен ще получи изненада, която ще го сложи в същинско неразбиране.

Гости в студиото на ще бъдат Сашо Дойнов, актрисата и водеща Марта Вачкова и артистът Иван Ласкин, който е и Съквартирант от предишния сезон на предаването.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР