Тази вечер Ювентус посреща Сампдория в среща от 26-ия кръг

...
Тази вечер Ювентус посреща Сампдория в среща от 26-ия кръг
Коментари Харесай

Ювентус - Сампдория

Тази вечер Ювентус посреща Сампдория в среща от 26-ия кръг на Серия " А ". Торинци чакат лесна победа против намиращия се в ужасяваща форма противник, който е и на дъното на класирането. Трите точки са значими за " остарялата госпожа " в борбата за Европа, а за какво не и за Шампионската лига, в случай че наказването с отнетите 15 точки бъде анулирано. " Моряците " пък ще се надяват да създадат някаква сензация, с цел да спрат пропадането си и да опитат да се отлепят от дъното, въпреки това да наподобява много сложна задача.

Масимилиано Алегри още веднъж има компликации с окомплектоване на състава си поради травми на значими играчи. Така той е избрал да даде късмет на трима от младоците в тима, които стартират от първата минута. Енцо Баренечеа ще работи в халфовата линия, дружно с Адриен Рабио, до момента в който Фабио Мирети и Николо Фаджоли ще работят като атакуващи халфове зад нападателя Душан Влахович.

За гостите в офанзива стартира Маноло Габиадини, който ще има поддръжката на Филип Джуричич и Мехди Лерис. Хари Уинкс и Томас Ринкон пък ще си партнират в средата на терена.

ЮВЕ: Перин, Данило, Бонучи, Бремер, Де Шилио, Баренечеа, Рабио, Фаджоли, Мирети, Костич, Влахович

САМП: Турк, Нуйтинк, Гюнтер, Амионе, Дзаноли, Агуело, Уинкс, Ринкон, Джуричич, Лерис, Габиадини

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР