Тази вечер във VIP Brother ще станем свидетели на поредния

...
Тази вечер във VIP Brother ще станем свидетели на поредния
Коментари Харесай

Мегз Отново Превзема Ефира С Уникален Бунт Срещу Брадъра

Тази вечер във VIP Brother ще станем очевидци на следващия ексцентричен и краен опит за протест от страна на Мегз, научи Secret.bg. Шеф Петров ще разгласи война на номерата в Къщата, а следващите елиминации, единствено на крачка от финалната права, към този момент чукат на вратата.

Миглена Каканашева несъмнено няма да се остави на Биг Брадър, който я направи призрак.  Тази вечер ще забележим опит на Меги да се върне в играта, който ще бъде повече от краен. Тя ще окупира изповедалнята и ще откаже да я напусне в продължение на часове. Какво ще последва от този невиждан протест и по какъв начин ще реагират Съквартирантите на него, следва да разберем.

МЕГЗ ПОСТАВИ НОВ РЕКОРД И Е СИГУРЕН ФИНАЛИСТ



В живото предаване на VIP Brother тази вечер ще забележим и възраждането на една остаряла омраза – сред Шеф Петров и Дани Златков. Всичко ще стартира като почтена смешка от страна на Дани и Тото. Двамата ще решат да се пошегуват с Петров и да крият негови такъми. Това ще отприщи голяма вълна от отвращение и избухливият кулинар още веднъж ще се изправи против Златков.

Тази седмица номинирани за изпъждане са Шеф Петров, Тото, Алфредо, Джулиана и Марги Хранова, а тази вечер феновете ще дефинират кой от тях да се сбогува с Къщата тъкмо преди финалната права на шоуто. Преди това да се случи, Голямата сестра Миглена Ангелова ще подложи на подробен разпит всеки един от тях.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР