Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA

...
Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA
Коментари Харесай

Big Brother превръща Мегз във фантома на Къщата

Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA драмите и острите несъгласия още веднъж ще се настанят в Къщата на Big Brother. Новата седмична задача ще трансформира звездите в анимационни герои, а следващият бойкот от страна на Мегз ще принуди Big Brother да вземе фрапантни ограничения против непрестанните условия на дизайнерката.

Новата седмична задача на Съквартирантите ще извърши детската им фантазия да се трансфорат в анимационни герои. Всеки от тях ще влезе в обувките на обичаните персонажи на всички деца, а някои от звездите ще получат загадка задача или лична задача в границите на седмичната задача. Мегз също ще би трябвало да се превъплъти в анимационен воин, който дава отговор на характера ѝ, само че първичната еуфория от задачата бързо ще премине и дизайнерката още веднъж ще откаже да носи костюма, който Big Brother е приготвил за нея. Изморени от непрестанните отводи и саботажи на Мегз, Съквартирантите ще я атакуван, а Големият брат ще предприеме строги ограничения и ще я трансформира във фантома на Къщата. Какво значи това и по какъв начин ще реагира Миглена на тежкото наказване, следва да разберем.

Отново в границите на задачата, Сашка ще би трябвало да влезе в ролята на медена питка. Певицата с изненада ще откри, че е напълняла фрапантно в предаването и ще си обещае да се подложи на строга диета, само че дали нейният легендарен вкус ще го разреши, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.
 Сашка Васева
Ваня Щерева напусна най-известната Къща по време на живото предаване нощес. Писателката е следващият изпъден по волята на феновете участник, а пред Ники Кънчев тя показа, че се радва от обстоятелството, че няма да вижда Шеф Петров повече. Първото изявление на Ваня след напускането на шоуто можете да гледате.
 Ваня Щерева
Всички детайлности за Съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете в и на. Целите епизоди на предаването може да гледате в, a най-интересните моменти да следите във.

Още от живота на Съквартирантите:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР