Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по

...
Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по
Коментари Харесай

Номинации очи в очи и тайни мисии във VIP Brother

Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по NOVA ще проследим онлайн вторите номинации очи в очи в шоуто. Шеф Петров ще извършва прецизно тайната си задача да нервира Съквартирантите, а Марги Хранова и Алфредо ще дават всичко от себе си да опазят Сашка от изкушенията на хладилника.

В дейли епизода на VIP Brother нощес видяхме възлагането на новата седмична задача. Звездите влязоха в облиците на анимационни герои , някои от тях получиха секрети задания, а Мегз за следващ път отхвърли да се съобрази с изискванията на Big Brother и той се принуди да я трансформира във Фантома на Къщата. Тази вечер ще забележим по какъв начин Шрек Петров ще извършва тайната си задача с извънреден възторг. Готвачът би трябвало да бъде номиниран от всички Съквартиранти по време на идните номинации, а за задачата той ще си служи с всевъзможни похвати.

Дали поради задачата или подбуден от същинско дразнение, Петров ще се изправи против Мегз и двамата ще влязат в същинска словесна борба, само че вместо да се настроят против Шефа, Съквартирантите сякаш по-скоро ще го поддържат в абсурда му с дизайнерката.
 началник Петров
Марги Хранова и Алфредо също имат загадка задача – да подложат Сашка на диета и тя да смъкна 5 кг в границите на седмичната задача. Задачата им обаче ще се окаже даже по-трудна от тази на Петров и двамата ще прибегнат до крайни ограничения в напъните си да опазят Сашка от най-голямото ѝ прелъщение – храната. Ще се увенчаят ли с триумф задачите на Съквартирантите и ще бъде ли Шеф Петров номиниран от всички, следва да разберем.
 Сашка Васева
Тази вечер ще проследим онлайн и вторите номинации очи в очи в Къщата. Звездите ще излъчат „ черните овци “ на групата, а те ще се борят за оставане в шоуто в понеделник. Кои Съквартиранти ще бъдат номинирани единствено две седмици преди огромния край на шоуто, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Всички детайлности за Съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете в и на формалната страница на. Целите епизоди на предаването може да гледате в, a най-интересните моменти да следите във.

Още от живота на Съквартирантите:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР