Тази вечер във „ВИП Брадър“ Биг Брадър ще обяви военно

...
Тази вечер във „ВИП Брадър“ Биг Брадър ще обяви военно
Коментари Харесай

В Къщата става страшно – жени се скубят, мъже се псуват! На Брадъра му писна и обяви военно положение!

Тази вечер във „ВИП Брадър“ Биг Брадър ще разгласи военно състояние в Къщата. Съквартирантите ще бъдат разграничени на два взвода – пехотинци и морски тюлени, а с изключение на незабавната военна подготовка, всеки взвод ще би трябвало да измисли военна ария и маршова хореография към нея.

Въпреки виновната задача и изключителното състояние, във взвода на морските тюлени ще се прокрадне вътрешното разединение. Мария ще се конфронтира с Мегз за следващ път, поради решението на дизайнерката да остави всички да я чакат на дъжда в двора, до момента в който тя извърши персонална делова задача.

Шеф Петров пък още веднъж ще нападне Енджи с остри обиди, а красивата диетоложка ще се почувства дотам афектирана и смутена, че ще потърси Big Brother за подпомагане.

Потресен от обстоятелството, че всеки ден най-малко една жена в Къщата плаче поради Шеф Петров, Дани Петканов ще събере мъжете на скрито съвещание. Той ще ги призове да се обединят и да усмиряват дружно Шефа всякога, когато той насочи вербалната си експанзия към някоя от дамите.

Изненадващо, Петров ще се причисли към съвещанието и от положителни планове обстановката ще се трансформира в следващ мотив за скандал с основно настоящо лице Борис Петров.

В живото предаване довечера ще станем очевидци и на вторите номинации в най-известната Къща. Кои Съквартиранти ще се окажат застрашени от изпъждане и по какъв начин следващите номинирани ще одобряват новината, ще разберем тази вечер.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР