Тази вечер в собствената си телевизия Слави Трифонов се появи

...
Тази вечер в собствената си телевизия Слави Трифонов се появи
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Малко след ареста на Бойко получих смс от Кирил Петков

Тази вечер в личната си телевизия Слави Трифонов се появи за пръв път от доста време и отговаряше на въпросите на Тошко Йорданов.

-Слави Трифонов: " Въпреки всички Бойко Борисов завоюва последните избори. Суверенът по този начин е решил. Свалили сме го, само че той в този момент още веднъж е печеливш. Ето за какво е малко странна тази работа с политиката. Дори за мен самия някои неща са доста странни!

-Тошко Йорданов: „ Няма я тази тотална власт на Бойко Борисов, няма го оня боязън! ”.

-Слави Трифонов: Това е правилно! Да, той се връща, само че като го виждам през вчерашния ден по какъв начин се държи като котарака Леополд, вид „ другари, дайте да живеем дружно ”! Вижте какъв брой стана благ! Какво като са го арестували. Това отиде на назад във времето.

-Тошко Йорданов: Разкажи за този арест?

-Слави Трифонов: По това време аз бях на ресторант, в който вървя да вечерям, тъй като ми е самотно да си сготвям у дома самичък. По-скоро нервира ме да мия чиниите. Иначе на драго сърце си сготвям и мога д аго върша. И бях в този ресторант, в който нормално вечерям. Бях самичък. Там е скатано, за мен комфортно, няма доста хора. В момента, в който излизам, откривам, че към ресторанта е цялостно с полиция. Това доста ме изненада. Моите сътрудници, с които поддържам връзка и вечерям ги попитах защо става въпрос. Оказа се, че там, където вечерям живее някогашният министър на финансите Влади Горанов. Тогава разбрахме, че по новините с аказали, че стартират арести на Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова. Тогава видях, че съм получил известие от Кирил Петков на телефона си. Ще го изтъквам по памет, беше нещо от сорта: „ Арестувах Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова ”. Това беше, в малко известие. Това беше и аз като един естествен фен гледах всичко друго като хората по малкия екран ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР