Тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис „ Дичо ще

...
Тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис „ Дичо ще
Коментари Харесай

В "Шоуто на Николаос Цитиридис": Дичо, Ива Янкулова и рапърът Homelesz

Тази вечер в „ Шоуто на Николаос Цитиридис „ Дичо ще извърши част от своята най-скорошна ария „ Сляп ден “, която е кавър на група „ Сигнал “. Дичо ще опише: за грижите за своето второ дете, което се роди напълно скоро; за прехода от рокер към спокоен баща; за прекарванията по време на турнета.
Снимка: Олег Попов
Певицата Ива Янкулова също ще извърши част от една от песните от своя албум – Fearless Tuesday. Певицата, която също по този начин е и модел, ще опише прекарвания от Азия, където е живяла дружно с още 10 модели, ще показа какъв е мечтаният за нея неин концерт. И какво биха си поискали, в случай че заловен златната рибка – ще стане ясно в епизода.
Снимка: Олег Попов
Николаос, Ива и Дичо ще се опитат да изиграят песни единствено с мимики и жестове, тъй че някой от тях да познае заглавието.
Снимка: Олег Попов
Рапърът Homelesz ще показа в студиото своята най-нова ария „ Тук “. Homelesz е първият актьор, който Ицо Хазарта взема решение да продуцира и песента е резултат на взаимната им работа. Как и за какво Ицо Хазарта се е спрял на него – ще разберем в епизода довечера.

Снимка: Олег Попов
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР