Тази вечер в предаването "Делници" по телевизия "Евроком" станахме свидетели

...
Тази вечер в предаването "Делници" по телевизия "Евроком" станахме свидетели
Коментари Харесай

Бареков в ''Делници'': Смятам, че мога да дам още на медиите! С опита, който имам съм узрял и мисля да подам документи за участие в конкурса за директор на БНТ!

Тази вечер в предаването "Делници " по телевизия "Евроком " станахме очевидци на любопитни разкрития на водача на "Презареди България " Николай Бареков.

Припомняме, че Бареков бе шеф на журналиста Емил Кошлуков, който напълно не е подобаващ за поста "генерален шеф " на Българска национална телевизия. Бареков бе 30 години в малките екрани от кореспондент до изпълнителен шеф. Той е публицист със стаж и нужния опит.

"България би трябвало да се измъкне от позицията на 111 място по независимост на медиите. Смятам, че мога да дам още на медиите и мисля, че на 99 % съм узрял за решението да си подам документите за присъединяване в състезанието за шеф на Българска национална телевизия. ", разкри Бареков.

Както е ясно, някогашният евродепутат няма поддръжката на властимащите и показа, че ще отиде с чисто сърце да показа концепцията си за развиване на Българска национална телевизия. Според неговите думи концепцията ще стартира по този начин: Българска национална телевизия е социална телевизия, а не държавна. Българска национална телевизия не е на политиците, а на народа, който с налозите си устоя тази телевизия.

Водач на листата на "Презареди България " в идните избори за Европейски парламент е журналистът Димитър Байрактаров с номер 26. Той ще бъде част от АКРЕ (Алианс на европейските консерватори и реформисти), където Николай Бареков бе част от управлението.

"Аз напущам политиката, само че оставам зад Байрактаров, тъй като считам, че той е най- достойният претендент за европейски народен представител. Той е татко на четири деца. Той е човек, който в предходния парламент не подведе своите гласоподаватели. Той бе измамен от своите сътрудници - лъжепатриоти. От три години Байрактаров е свободен публицист. Той има обществено мислене и ще работи за промени в Европейския парламент, свързани с възстановяване благосъстоянието на българските жители. ", разяснява гостът в студиото.

Бареков бе единственият български евродепутат, който се застъпи за пакета "Мобилност " и с помощта на неговия златен глас, той мина в Европейския парламент. Пакетът "Мобилност " обезпечава на хората на трудовите хора естествени условия на труд и почтено европейско възнаграждение и пази българския народен интерес.

"Наглостта на Ангел Джамбазки и Андрей Новаков няма граници! Те настояват, че било доста добре да живееш по шест месеца в годината в камината на камиона, да не се прибираш при фамилията си, да нямаш условия за поддържане на персонална хигиена даже. Защо Джамбазки и Новаков спят в хотел за 200 евро? Да се откажат от скъпия хотел и да станат водачи на ТИР. ", прикани Бареков.

Основната цел на Бареков и Байрактаров е обвързвана точно с пакета "Мобилност ". Те са безапелационни, че водачите на ТИР би трябвало да се прибират при фамилиите си на всеки три седмици, да им бъде обезпечават хотел по време на тяхната отмора и почтено възнаграждение.

Димитър Байрактаров като многодетен родител, какъвто е и Бареков познава проблемите на българското семейство. В предаването стана ясно, че в идващият Европейски парламент, кандидат-евродепутатът ще работи за одобряването на най-малък базов приход и за пенсионерите и за работещите пора в цяла Европа.

"Нормално ли е пенсионерите в България да живеят с 250 лв., в случай, че линията на беднотия за един човек в България е 350 лв.? ", запита водачът на "Презареди България ".

Запитан дали с сътрудника му Байрактаров ще се борят против двойния стандарт при храните, Бареков съобщи, че той е един от борците, защото е бил в комисията по екология в Екологичен потенциал.

Там той е почнал с отчет, който е бил срещу двойните стандарти за медикаментите, тъй като както знаем двоен стандарт има освен при храните, а и при медикаментите. Качеството на медикаментите в България е надалеч по- ниско от това на същите такива в чужбина, а цените са по- високи.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР