Тази вечер в предаването Честно казано с Люба Кулезич“ по

...
Тази вечер в предаването Честно казано с Люба Кулезич“ по
Коментари Харесай

Как се „работи“ със свидетели в „Честно казано с Люба Кулезич“

Тази вечер в предаването „ Честно казано с Люба Кулезич “ по телевизия Евроком ще научите повече за проблемите в КПКОНПИ и антикорупционния закон. Как се репресират в ареста очевидци, с цел да „ размислят “ за показанията си и по какъв начин други се отхвърлят от показанията си, тъй като са дадени „ под напън “. За край проблемите за музикантите с авторските им права.
Предаването „ Честно казано с Люба Кулезич “ стартира в 20 часа по телевизия Евроком. Темите и гостите през днешния ден са:

За манталитета на облечените в антикорупционна власт. КПКОНПИ и използването на закона - за едни майка, за други мащеха, според от асансьора. Говори някогашният чиновник на комисията юристът Атанас Черногорски. Партнира му журналистът от Фрог Нюз Катя Илиева.

Три месеца интервенция „ Увиране на глави “. Натопени от Бисер Лазов петима мъже пребивавам в ареста, с цел да размислят по какъв начин ще свидетелстват по „ Делото КТБ “. Историята описват Стела Чукоева и Надежда Думбелова, съпруги на двама от репресираните.

Кой ще проверява проверяващите? Бащата на познавач прокурора Иван Гешев с присъединяване в скица за източване на държавна компания. Едно следствие на Биляна Петрова и Десислава Иванчева.

И още: Няма медиатор – няма рушвет! Как острието на прокуратурата Петко Дюлгеров вкара делото в задънена улица.

Музикални войни – по какъв начин дребните изпаднаха от кораба, на който се разпределят парите от авторски права в Мюзикаутор. В студиото музикантът Васил Стоев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР