Тази вечер в предаването Честно казано с Люба Кулезич“ по

...
Тази вечер в предаването Честно казано с Люба Кулезич“ по
Коментари Харесай

„Апертаментгейт“ и вербуването на Бисер Лазов в „Честно казано с Люба Кулезич“

Тази вечер в предаването „ Честно казано с Люба Кулезич “ по телевизия Евроком ще получите отговори на въпросите: Приключи ли сезонът на оставките? Ще се откри ли в действителност кой да накаже отговорните по „ Апартаментгейт “? Как Бисер Лазов е вербуван за очевидец по „ Мегаделото “ КТБ? Как се репресирани очевидци по това дело? За край, ще се докоснете до безбрежния гений на писателката Яна Язова.
Предаването „ Честно казано с Люба Кулезич “ стартира в 20 часа по телевизия Евроком. Темите и гостите през днешния ден са:

Приключи ли сезонът на оставките? Сюжетът продължава с история за тераса, барбекю и звездоброеца Пламен Георгиев. В студиото ще бъде антикорупционното шило Николай Стайков.

Бившият арбитър Румяна Ченалова с домашно задание към прокурорите по „ Апартаментгейт “. Ще се откри ли в действителност кой да накаже отговорните?

Бизнесменът Калоян Петров с взор от вътрешната страна за вербуването на Бисер Лазов като очевидец и бенефициент на активите на КТБ.

На живо от Белград – банкерът Цветан Василев за началото на така наречен „ Мегадело “.

Един развой, който потегли без обвинен, само че за сметка на това с тормоз над очевидци.

Писателката Яна Язова – безбрежната самотност на гения и неговата трикратна гибел. В студиото ще бъде Боряна Дукова, създател на романа „ Извън редовете “ – един опит за възкресение.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР