Тази вечер в предаването Честно казано с Люба Кулезич по

...
Тази вечер в предаването Честно казано с Люба Кулезич по
Коментари Харесай

В ”Честно казано с Люба Кулезич” още подробности за сватбата ГЕРБ-ДПС

Тази вечер в предаването ”Честно казано с Люба Кулезич ” по телевизия Евроком ще научите детайлности за сватбата ГЕРБ-ДПС, за опазването на архитектурното ни завещание, за патриотизма на български публицист в Съединени американски щати и за това по какъв начин да се предпазим от деменцията.
В сряда, 13 март, в " Честно казано с Люба Кулезич " очаквайте:

От декември до в този момент кой милионите проспа?

Николай Панков, шеф на кабинета на Недим Генджев в нов опит да разкрие тайните към сватбата сред ГЕРБ и Движение за права и свободи, откакто пръв описа за годежа им през декември 2018 година

Заместник кмета на София Тодор Чобанов брани общината от обвиняванията, че проспива рушенето на архитектурна история. Срещу него застава художникът Владо Руменов, индивидът, който се обърна за помощ към европейският комисар по културата.

Журналистът Татяна Кристи удари в земята сатириците със своето пътуващо шоу измежду българите в съединените щати. Патриотизмът на един актьор, клинично инфектиран с комизъм. Кога ще пристигна и в България?

Да си просветен – това е същинската предварителна защита против деменцията.

В студиото ще бъде доайенът на битката с заболяването на Алцхаймер проф. доктор Лъчезар Трайков. Знайте, светлина в тунела има.

Предаването „ Честно казано с Люба Кулезич “ е в през днешния ден, от 20:00 часа, по телевизия Евроком.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР