Тази вечер в Перник ще бъде представен спектакълът НЛО завинаги

...
Тази вечер в Перник ще бъде представен спектакълът НЛО завинаги
Коментари Харесай

Перник посреща НЛО

Тази вечер в Перник ще бъде показан спектакълът " НЛО вечно " - част от програмата на фестивала " Арт будилник - Събуди се за просвета ". За това оповестиха от пресцентъра на общинската администрация. 

Едни от най-успешните и обичани български артисти ще си дадат среща в лятното кино в града от 20:00 ч. Сред тях са актьорите Георги Мамалев, Антон Радичев и Катерина Евро. Те ще напомнят емблематични песни, скечове и ще опишат спомените си от несъществуващото към този момент телевизионно предаване " Клуб НЛО ".

С проявята ще бъде почетена паметта и на актьорите Велко Кънев и Чочо Попйорданов. Специално присъединяване в спектакъла ще вземе композиторът Стефан Димитров.  

Довечера в 18:30 ч. в постройката на Минната дирекция в Перник ще бъде открита и галерия на циркови плакати на телевизионния водещ Драгомир Драганов.  

Заради оповестения на 8 септември Ден на печал в памет на жертвите от наводненията в Царево, двете прояви, планувани за показване в първия ден на фестивала " Арт будилник " в Перник, бяха отсрочени. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР