Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21.00 ч. по

...
Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21.00 ч. по
Коментари Харесай

Мазало В „адската Кухня“, Шеф Ангелов Променя Извънредно Правилата

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21.00 ч. по NOVA, ще станем очевидци на най-драматичната и прочувствена вечер в предаването досега. Шеф Ангелов ще бъде заставен да промени разпоредбите, само че преди този момент да се случи ще станем очевидци на зрелищен кулинарен конфликт сред Марко и Иван и на инфарктна вечерна резервация с цяло съзвездие от специфични посетители.

Преди ресторантът на Hell’s Kitchen България да отвори порти, номинираните Марко и Иван ще се изправят един против различен в кулинарен двубой от две елементи. В първата част двамата ще би трябвало да покажат експедитивност и точност, а във втората – знания и умения. Победителят от дуела ще завоюва привилегия за вечерята, а кой ще бъде той, следва да разберем.

Решаващата за седмицата вечерна резервация ще стартира с посрещането на доста специфични посетители. Криско и компания ще чакат съвършено издадени чинии от аления тим, а хубавиците Анелия, Яна Маринова и Радина Боршош ще разчитат на сините за своята вечеря. Номинираните Иван и Марко ще имат още една нелека задача. Освен капитани на тимовете, те ще би трябвало да влязат в ролята и на персонални началник готвачи на звездите. Последвалите събития в двете кухни обаче ще накарат началник Ангелов да вземе мъчно решение и ще станем очевидци на откровена и прочувствена тирада, както и насилствена смяна на разпоредбите.

Какво ще се случи в „ адската кухня “ и за какво вечерта ще приключи с доста сълзи в очите на експертите, ще разберем довечера.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР